Ett år i Spania?

Sarepta trenger levende vitner om Jesus i et land hvor de aller, aller fleste lever uten noe som helst kjennskap til evangelisk kristendom eller evangeliske kristne. Vi er overbevist om at nordisk ungdom som er glad i Jesus og bevisst vil bruke tid inn mot fastboende, spansktalende ungdommer, vil kunne utgjøre en enorm forskjell både for deres liv og evighet.

Historiens første kull på Sareptas bibel- og opplæringssenter starter i september 2017. Centro Sarepta er et pionerprosjekt, hvor det også vil bygges opp fast møtevirksomhet og et diakonalt arbeid rundt senteret.

Her vil du møte lærere og forelesere som er opptatt av at Jesus skal bli ditt hjertes kjæreste skatt, at Bibelen skal bli den bok du ikke kan leve foruten, og hjelpe deg til å finne din plass i et verdensvidt misjonsoppdrag. Vi er overbevist om at tre timers bibelundervisning fem dager i uken over et helt (eller halvt) år, vil forme ditt trosliv og gi deg et dypere kjennskap både til deg selv og din frelser.

Undervisningsplan, oversikt over forelesere, priser m.m. finnes på www.centrosarepta.no/kursogopplaring

Enkelte uker vil bibelundervisningen flyttes til andre steder i landet, og du vil i løpet av året få bli kjent med både små, sjarmerende spanske landsbyer, og storbyer som Barcelona, Madrid og Valencia. I løpet av året vil du få bli med ut på møter hvor du vil treffe mennesker som aldri tidligere har vært på et evangelisk møte. Du vil også møte enkeltmennesker som bærer med seg enormt sterke vitnesbyrd om hvordan Gud har grepet inn i deres liv, og hva troen på Jesus betyr for dem.

Avslutningsturen vil gå til fargerike og eksotiske Marokko hvor man bl.a. kan få med seg solnedgangen fra kamelryggen, kjøre ATV eller sandboard på urørte sanddyner og overnatte under en fantastisk stjernehimmel langt inne i Sahara. Samtidig vil det nok være selve møtet med et varmt og gjestfritt folk, som dog lever uten kjennskap til bibel og evangelium, som vil sette de dypeste sporene under oppholdet i Nord-Afrika.

Det ligger ypperlig til rette for å kombinere et år på Centro Sarepta med ulike nettbaserte studier som gir tilgang på lån og stipend. På Centro Sarepta tilbys du full kost og losji i et internasjonalt miljø hvor du også vil møte ungdom fra andre deler av verden som kommer til å studere i den spansktalende bibelklassen.

Ellers ligger Centro Sarepta praktfullt til på Costa Blanca nord, midt mellom Middelhavets fantastiske strender og mektige fjelltopper som rager majestetisk over grønnkledde åser og appelsinlunder. Et år i Spania vil gi deg kjennskap til spansk kultur, folkeliv, mat og språk. Enda mer vil det gi deg innblikk i det enorme behovet for evangeliet som finnes i Sør-Europa og Nord-Afrika.

Første opptak vil skje 1. mai 2017. Påmeldingsskjema finner du her; www.centrosarepta.no/kursogopplaring/bibelkurs-pamelding/

For ytterligere spørsmål eller informasjon, ta kontakt på kurs@centrosarepta.no eller tlf. +47 48 26 50 53.

Jan-Tore Olsen

One thought on “Ett år i Spania?

  1. Tilbaketråkk: En god mail – Sarepta

Comments are closed.