En festreise

De siste tre ukene har Sarapta arrangert bosenter på et hotell i utkanten av Malaga. I år var det totalt 43 personer som deltok. I tillegg var det noen besøkende som kom på samlingene noen av dagene. Nå mot slutten av ukene i Malaga har vi snakket med et par av årets deltakere og stilt dem et par spørsmål i forhold til oppholdet her.

asbjorg-haland

Asbjørg Håland, Nærbø

1) Hvordan fikk du kjennskap til Sarepta og bosenteret i Malaga?

Jeg leste en annonse om Sarepta i avisen Dagen. En stund senere traff min mann og jeg en venn som spurte om vi kunne tenke oss å reise til Malaga, og dermed var tanken om et opphold sådd. I august hadde Sarepta ei møteuke på Nærbø bedehus. Der fikk vi et spørsmål fra noen venner som allerede hadde meldt seg på turen, om ikke også vi ville være med. Vi sa ja til det, og fikk til og med hjelp i forhold til påmelding og bestilling av billetter.

2) Nå har du snart vært her i tre uker – hva vil du si om oppholdet, åndelig og sosialt?

Oppholdet har vært en festreise fra begynnelse til slutt. Vi har hørt sentral forkynnelse om synd og nåde. Ellers har det vært god sang og musikk på hvert møte. Alt har vært godt tilrettelagt, og vi har fått være med på fine turer og opplevd mye. Og så har vi fått nye gode venner.

3) Har du lyst å komme igjen en annen gang?

Dette oppholdet har gitt mersmak, og vi har veldig lyst å komme tilbake en annen gang.

 

 

terje-vold

Terje Vold, Bryne

1) Hvordan fikk du kjennskap til Sarepta og bosenteret i Malaga?

Vi leste en annonse i avisen Vårt Land. På det tidspunktet visste vi ikke noe om Sarepta. Derfor gikk vi inn på Sarepta sin nettside, og der fant vi mer informasjon både om bosenteret og arbeidet ellers.

2) Nå har du snart vært her i tre uker – hva vil du si om oppholdet, åndelig og sosialt?

Opplegget her med planlagte turer og tid til fri disposisjon passet oss godt. Vi er ikke redde for å stifte nye bekjentskap og sosialt har vi hatt det enestående. Sareptas arbeid er nytt for oss, så vi hadde kanskje forventet mer misjonsforkynnelse og informasjon om arbeidet som startes opp her i Spania. Det er et stort behov for evangelisk forkynnelse i Spania.

3) Har du lyst å komme igjen en annen gang?

Det er for oss ennå uvisst om vi kommer igjen, det får tiden vise.

 

mote-1mote-2

 

Det ble også i år skrevet dikt under bosenterperioden. Her er ett av dem:

dikt-2016