Nok ett nytt prosjekt på Centro Sarepta!

Vi er i den heldige situasjonen at vi har en dyktig og tiltaksom styreleder og også mange dyktige og engasjerte gjester som kommer til Centro Sarepta.

Daglig leder (undertegnede) kom under press for flere måneder siden med spørsmål om styreleder (Johannes Kleppa) og noen av gjestene kunne sette i gang med et byggeprosjekt under besøket som var berammet til denne uken.

Det var ekteparene Bente og Øyvind Kjærgård og Sissel og Asbjørn Økland, samt Lars Nordanger som ønsket å få utløp for sin virketrang. 

I lengre tid har styreleder og noen gjester snakket om at vi burde ha en trapp fra bassengområdet og opp på en terrasse som er plassert over møtesalen i den nyeste delen av bygget vårt.

Etter noe planlegging og innledende diskusjoner startet Asbjørn, Johannes, Lars og Øyvind med innkjøp av materialer, diskusjoner, kapping av betong, diskusjoner, snekring, diskusjoner og bygging slik at trappen nå nærmer seg ferdigstillelse. Og diskusjonene må ha båret gode frukter, for resultatet ser ut til å bli veldig bra! Vi tror at denne trappen vil bli veldig tjenlig for stedet, og vi ser frem til at den kan tas i bruk for gjester og ansatte.

I tillegg til byggeprosjektet er det felt noen store trær, og disse ligger nå ferdig oppkappet, kløyvet og vakkert oppglødd til tørk, slik at de kan gi oss god og koselig peisvarme til vinteren.

Når styreleder også har fått malt deler av fasadene, og noen har gitt hagen en liten overhaling i dag med gressklipping og luking, ja, da synes vi at stedet virkelig skinner i solen!

Hjertelig tusen takk for innsatsen, flotte samtaler og mye fin humor også denne uken!

Du skulle ikke ta deg en tur i sommer for å se og oppleve stedet med egne øyne?

Ta kontakt og sjekk med oss om vi har ledige rom når det kunne passe for deg å komme, eller kom gjerne innom på besøk om du skulle være ferierende på Costa Blanca!

Send gjerne forespørsel eller spørsmål til post@centrosarepta.no

Arild Melberg

Daglig leder