Stor eller liten Sareptavenn- velkommen til landsmøte!

Program for landsmøte er nå lagt ut på nettsisda her.

Vi møter stor takknemlighet når vi kommer rundt i Norges land. Mange er glade for at vi tar initiativ til møter og har forkynnere å sende. Svært mange er også glade for den forkynnelsen de får høre på våre møter. Vi ønsker å stå for en bibeltro og evangelisk forkynnelse, med sjelesorg for hjertet og hjelp for tanken.

Men Sarepta er fortsatt en liten misjon, og de fleste har Sarepta i som en misjon i tillegg. De tenker gjerne ikke at det er naturlig å engasjere seg, eller å reise på et landsmøte. Vi håper at mange som bare har fått noen små, gode erfaringer av Sarepta, kan komme til landsmøte! Vi trenger også den støtten! Så om du er en stor eller liten Sarepta-venn, hjertelig velkommen til landsmøtet!

Landsmøtesakene blir tatt opp på lørdag ettermiddag. Det er også en god anledning til å bli bedre kjent med Sareptas store arbeid. Resten av helga blir det gode bibeltimer, god mat, god sang og god prat.

Velkommen!