Årets sykkelleir i nydelig vårvær!

«Tusen takk for en fantastisk uke med sterk bibelundervisning og flotte sykkelturer!» Ja dette var en av setningene en av våre deltakere skrev i gjesteboken til Centro Sarepta etter endt sykkelleir.

Også i år var der en liten gruppe deltakere som hadde meldt seg på sykkelleiren på Centro Sarepta. 

Alle dager startet og sluttet med samlinger om Guds ord der Johannes Kleppa gikk gjennom Forkynneren i Gamletestamentet hver formiddag, og Even Ydstebø talte på kveldssamlingene der han tok utgangspunkt i sangen «Meg til frelse jeg intet vet uten deg Guds lam». Han gledet oss også med sang på møtene.

Leirdeltakerne og våre andre gjester uttrykte at forkynnelsen gjorde et sterkt inntrykk og gav solid og verdifull mat for sjelen.

Flere av kveldene etter møtet samlet vi oss ved peisen i biblioteket, og samtalen gikk løst om personlige opplevelser i kristenlivet, men også om det som var blitt forkynt på samlingene.

Været for sykling kunne knapt vært bedre, og Gud velsignet oss med sol fra tilnærmet skyfri himmel og temperaturer  fra 18 til 24 grader hele denne uken.

Turene gikk til koselige små fjellandsbyer og til nydelige småbyer langs kysten. Dagsetappene var stort sett fra ca 50- til 120 km, og når det gjelder tempo tas det veldig hensyn til «svakeste ledd» i gruppen (dvs meg! :-)). På disse turene tar vi tid til pauser med is, cola og kaffe, og gjerne også noe mat som pizza på de lengste turene.

Vi er alltid tilbake til middag på senteret kl 1730, og gjestenes lovord  over maten som tilberedes og serveres her, gjør oss utrolig takknemlig for det flotte personalet Gud har velsignet oss med her på Centro Sarepta!

Noen av deltakerne hadde med seg sin egen landeveissykkel fra Norge, mens andre leier sykkel her lokalt i Alfaz del Pi.

Vi forsøker nå å inngå en avtale med en sykkelutleie slik at vi kan formidle leie av gode sykler til en bra pris.

Fra alle deltakerne kom det: «vi kommer igjen neste år, og vi prøver å få med oss flere!»

Ja, det var gjenlyden da vi dro hvert til vårt etter en alt for kort uke!

Om vi lever og Gud vil, kommer vi til å arrangere sykkelleir også uke 11- 2025. Det er Johannes Kleppa som underviser også da, og tema blir hentet fra Klagesangene.

Kunne du tenke deg å bryte opp vinteren i Norge, få en tidlig start på sykkelsesongen samtidig som du får godt påfyll av Guds ord i et kristent og godt felleskap? Ja, da skulle du melde deg på vår neste sykkelleir!

Du finner mer informasjon om våre leirer her: https://www.centrosarepta.no/arrangement/

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på en leir, ikke nøl med å kontakte oss på post@centrosarepta.no

Mvh,

Arild Melberg

Daglig leder

Centro Sarepta –