Et lyspunkt på Berg

Jeg har møter på Berg Misjonskirke. Her møtes kristne fra mange ulike bakgrunner og kirketilhørighet. Stedet er i Sømna kommune. Vi er i Helgeland, og har den kjente Torghatten som nabo ut i havet.

Jeg hadde en møteuke her for 2 år siden. Da var det nok 30 år siden de hadde hatt det sist. En ungt ektepar fikk vende om til Jesus like før, og det er tydelig at Herren arbeider med bygda.

Nå er jeg tilbake. Jeg har undervisning fra Romerbrevet. Tanken var å ha et møte hver kveld i 6 dager. Nå har vi utvidet til 2 bolker hver kveld, med litt kaffe i midten. Og folk kommer. Ja, det kommer stadig flere. I kveld var det nesten fullt hus. Og de noterer. De vil samtale. De er så takknemlige og de får med seg flere. Det er virkelig skjønt å se den hungeren etter Ordet!

«Har jeg truffet deg før», spør en kvinne? «Jo, jeg var her for 2 år siden, svarer jeg». «Nei, da var ikke jeg her. Jeg var lenge borte, men begynte å gå igjen for ett år siden».

Det kommer nye ansikt nesten hver kveld! Vi merker at Herren arbeider med folket her.

Ole Andreas