Minnerik ungdomsleir

Det er søndag 06.08. Her sitter jeg og ser tilbake på uka som har vært med stor takknemlighet på Centro Sarepta. Fra å komme rett fra Sarepta sommer i Fyresdal som var til stor velsignelse til å få nok en uke med nytt åndelig påfyll her i Spania. Det har vært en meget innholdsrik uke.

Det ble sterkt å se at hele 37 unge deltakere hadde satt av tid til å komme på en leir med mye fokus på bibelundervisning og møter. Til og med to ungdommer fra Finland hadde tatt turen ned. Jeg ser tilbake på en uke med mange små og store høydepunkt. Padel og klatrepark, tur til Benidorm og nyte strandlivet. Vi fikk også en nydelig tur til fyrtårnet i Altea. Lørdagen tok vi en tur til Villajoyosa og Kristoffer og Sveinung hadde forberedt Sareptas Versjon av Mesterens Mester. Det var ikke mangel på konkurranse instinkt på den stranden for å si det mildt.

Men ønsker gjerne å dra fram det største høydepunktet som jeg fikk oppleve på leiren. Fredagen var det et veldig sterkt vitnemøte, det ble oppsummert om hva som hadde blitt talt over uka, det ble påminnelse om kraft i bønn. Vitnesbyrd om svar på bønn og hvordan Jesus har grepet inn. Det ble er tydelig skille mellom hvordan det er å leve uten Jesus kontra et liv med Jesus. Et liv uten Jesus er så tomt, men hvordan Jesus kan fylle det tomrommet. Det satt et preg på hele ungdomsflokken.

For meg er det så utrolig stor velsignelse å se at ungdommer i dag også kan få vitne om hva Jesus har gjort i deres liv! Det ble god mat for sjelen.

Ole Gunnar Hegle