Husmøte på Lalm i Vågå

Lørdag var Sarepta igjen i Vågå kommune og hadde møte. Denne gangen var det husmøte på Lalm. Dette er andre gangen vi har hatt husmøte på Lalm. Første gang var i 2017. Da kom det fem personer til møte. Etter det møtet har vi besøkt Vågå kommune mange ganger…..både med møtehelger og enkeltmøter.

Lørdag 5. august kom det 17 personer til husmøte kl. 12.00. Det var en lydhør og takknemlig flokk. Samværet ble avsluttet med et felles måltid.

Vågå er ikke kjent for å ha hatt noe sterkt kristenliv tilbake i tid. Det har aldri vært noe bedehus her. Med det som bakteppe er det ekstra flott å kunne få møte flokken der som samles regelmessig.

Mange gamle flotte bygg i Vågå kommune

I dag kom det også ei dame fra nabobygda. Hun ble frelst for 7 år siden og nå ønsket hun at Sarepta også måtte komme til hennes bygd. Ja, sånn utfordres vi til stadighet. «Kan dere komme til min bygd også?»…….. «Kan dere komme snart igjen?».

Hjertelig takk til dere som ber for oss og bygdene og byene vi besøker. Herren svarer så ofte med å åpne dører for sitt Ord. Inn til en bygd. Inn til et menneskehjerte

HB