Bibelcamp på Holmen 14.-23. juli

Det er i skrivende stund 27 varmegrader, sol og fantastiske værforhold på Holmen leirsted i Senja kommune. Fredag 14. juli starter årets bibelcamp på Holmen. Påmeldingslisten viser pr. i dag over nitti overnattingsgjester, men vi tror det kan fort komme enda flere. Her i nord er man ikke alltid så opptatt av å melde seg på veldiv tidlig. Så vil det helt sikkert bli noen dagsbesøk og enkelte fra nærområdet som stikker innom på enkeltmøter.

Forrige år måtte vi avbryte bibelcampen grunnet funn av e-colibakterier. Det er nå installert nytt renseanlegg på vannet som tilfredsstiller Mattilsynets krav til slike anlegg.

De faste møtetidene er som følger;

Kl 10.00 Barnemøte

«  10.00 Bibeltime I

«  11.30 Bibeltime ii

«  19.30 Kveldsmøte

kalenderen her på hjemmesiden finner du oversikt over hvem som taler på de ulike møtene.

Det vil også bli sangaftener, ungdomskvelder og seminarer enkelte dager/kvelder. Hanna Nilsen vil bl.a. ha et seminar om når barna ikke lenger vil være med på veien.

I tillegg vil det være et variert aktivitetstilbud for store og små på ettermiddagstid.

Det er selvsagt åpent for å stikke innom kun på enkeltmøter, eller å tilbringe hele dagen på Holmen. Det vil også være mulig å få kjøpe middag dersom man bestiller senest 24 timer i forveien. Ta i så fall kontakt med Jan-Tore Olsen på tlf. 482 65053, om du ønsker middag.

Nærmere informasjon finner du på Facebook under arrangementet «Bibelcamping på Holmen (Senja kommune) 2023», eller på følgende link; https://misarepta.com/2023/03/11/bibelcamp-pa-holmen/

Hjertelig velkommen til Holmen!

Jan-Tore Olsen