– Alt er gøy!

En stor, flott familie har tatt bolig på Centro Sarepta. Hele 14 dager skal de være sammen. Det er Ingunn og Ingvar Jarle Nilssen som er fellesnevner for denne flotte gjengen. 4 barn, 4 svigerbarn og 11 barnebarn storkoser seg sammen. De er bosatt fra Mo i Rana, Oslo og Bergen. Så det er ikke så ofte vi treffes alle, får jeg høre. De har brukt å gjøre noe slikt som dette annet hvert år. I år falt valget på Centro Sarepta. Etterhvert som barna blir eldre, så blir det vanskeligere å samle alle. Men også denne gang ville alle bli med. Barna er fra 1 år til 17 år.

Hvordan er det å være her? Vi spør barna rundt middagsbordet. – Alt er gøy! Gøy å bade og det er alltid fint vær! Sier barna, med herlig kyllingsausfarget smil rundt munnen.

Det er ikke vanskelig å legge merke til at bassenget er populært. Og på Centro Sarepta får alle være samlet. Det er så flott, får jeg høre.

Hver morgen starter med bibeltime. Det er også eget opplegg for barna. På kvelden samles vi igjen til møte. Det er Johannes Kleppa og Ole Andreas Meling som står for det. Rut Meling har barneopplegget.

Også andre gjester er her samtidig, og det går svært så bra. Og så er det kaffe til alle tider, og alle tiders kaffe!

Kanskje dette kunne være en idé for flere! Det er en investering til gode for familien.

Ole Andreas Meling