God start på Holmavatn

Det er bibelhelg på Holmavatn. Dan Hesselund fra Danmark har hatt sin første av fire bibeltimer. Og vi måtte begynne med å bære inn nye stoler. Men det er flere stoler å hente inn, så du er fortsatt velkommen!

Temaet i dag er begynnelsen og slutten på Matteusevangeliet. Vi fikk i dag en frigjørende, og tankevekkende gjennomgang av Jesu slektstavler. Bibelen gjør ingenting for å skjule fall og nederlag i slekta. Jesus kom til en fallen slekt for å fullføre all rettferdighet for oss.

I går var i samlet over den artikkelen som kirka står og faller ved. Det var Johannes Kleppa som underviste om rettferdighet ved tro. Mange tar dette som en selvfølge i dag, slik at det sjelden blir forkynt. Men Bibelen er som et sykkelhjul. I midten har vi et nav. Det er læren om rettferdighet ved tro. Så har vi mange tema, som er spilene ut. Alt av tema i Bibelen må forstås i lys av dette lærepunkt.

Velkommen til fortsettelsen!