Sareptasommer i Fyresdal uke 30.

I år planlegger vi for å ta imot enda flere folk på Sareptasommer i Fyresdal. Det er ventelister på rom og leiligheter, men enda er det ledig noen få plasser til telt, campingvogn og bobil.

Bibelcampen skal være et sted der særlig barn, unge og unge voksne skal få knytte varige vennskap til hverandre. Dette ønsker vi å legge til rette for gjennom spennende aktiviteter som er inkluderende og tilrettelagt for alle. Vi ønsker også å gi unge ektepar hjelp og veiledning til å bygge gode, kristne hjem.

Bibelcampen skal gi barn og unge hjelp til å bli trygge på sin identitet og verdi som Guds barn, og gi oss alle frimodighet til å stå fast og bli i Guds Ord gjennom livet – både gjennom stormer og stille tider.

Folk i alle aldre er velkommen til å melde seg på dette arrangementet. Man må være påmeldt for å kunne oppholde seg på området, men det er lov til å stikke innom på kveldsmøte og bibeltime om man bor eller er i nærheten.

Programmet finner du her