Bibelhelg Holmavatn

Påmelding begynner å komme til bibelhelga på Holmavatn. Men det er fortsatt god plass. Vi har hvert år hatt et arrangement som vi inviterer til bibelhelg og informasjon om arbeidet i Sarepta. Vi har i år fått med oss Dan Hesselund fra Danmark. Han er en skattet bibel-lærer, med vekkende, sjelesørgerisk og evangelisk forkynnelse. Vi håper på fullt hus og en flott start på sommeren for mange.

Transport

Holmavatn ligger på Varhaug på Jæren. Det er ca 45 minutters kjøring fra flyplass og 5 minutters kjøring fra togstasjon. Send melding til post@misarepta.no, så henter vi deg på toget. Så langt vi får det til, kan vi også hente på flyplassen. Ellers er går det fint å ta buss og tog til Varhaug.

Påmelding: https://forms.gle/Wc3GdDo99mcyF8cM8

Program: Se under fanen arrangement.