Spennende bibelskole

bibelkurs og leirer på Centro Sarepta skoleåret 23/24

Tiden går svært fort, slik at det er tid for å tenke på hva en vil gjøre etter sommerferien.

Du som er ung, må bestemme deg for om du skal gå videre på skole, og i så fall på hvilken skole, om du skal være volontør i en kristen sammenheng eller gjøre noe annet. 

Du som er godt voksen eller som er pensjonist, bruker nok å reise på ulike turer, enten det er på ren ferie eller på kristne arrangement.

Enten du er ung, midt i livet eller eldre bør du vurdere et opphold på Centro Sarepta i Spania. Der kan du få god bibelundervisning, godt fellesskap, gode opplevelser og møte spansk kultur. I tillegg kan du ved et opphold på dette senteret være med og støtte evangelisk misjonsarbeid i Spania. Centro Sarepta er en bibelskole og et misjonssenter, og et sted for rekreasjon.

Du kan altså bruke et helt skoleår her, og med det få et veldig spesielt bibelskoleopphold med tre undervisningstimer for dagen, og få delta på utreisehelger som er en kombinasjon av misjonsturer og opplevelse av Spania. Du kan også kombinere bibelskolen med nettbaserte studier på høgskole eller universitet, og med det få studielån. Om du velger å konsentrere deg om bibelskolen, vil det koste omtrent det samme som en bibelskole i Norge. Du får oppleve et internasjonalt miljø.

For deg som et helt skoleår ikke er aktuelt for, er det en fin mulighet å være en uke eller så lenge du ønsker. Da fungerer oppholdet som bibelkurs og rekreasjon. Det gir en sjelden mulighet for sammenhengende undervisning i bibelfag, truslære, etikk og andre fag, pluss åndelig og sosialt fellesskap. Mange har opplevd det svært positivt.

Noen uker er det spesielle opplegg med fjellturleir, sykkelleir eller det er konsentrasjon om bestemte tema, slik som Israel. Centro Sarepta ligger i Alfas del pi, og her er det enestående muligheter for fjellturer og sykkelturer, eller for å besøke koselige småbyer og ta en dag på stranden.

Undervisningsopplegget og de ulike arrangement for skoleåret 23/24 er klart, og du finner det under Bibelskolen og Arrangement på hjemmesiden til Centro Sarepta, centrosarepta.no. Her finner du lærere, taler, fag, tema og opplegget. Du finner også alle praktiske opplysninger med tanke på påmelding og pris. Elles er det bare ta kontakt direkte med Centro Sarepta, helst på mail post@centrosarepta.no.

Det er bare å bestemme seg for et lærerikt og opplevelsesrikt opphold på Centro Sarepta!