Velkommen til Sareptasommer i Fyresdal, 24-30. juli

Vi nærmer oss slutten av januar, og om ganske nøyaktig 6 måneder inviterer Misjon Sarepta på nytt til Sareptasommer i Fyresdal, en nydelig liten bygd, vest i Telemark. I og med at dette arrangementet kun har blitt holdt én gang tidligere, var det med en viss spenning at vi litt før jul åpnet opp for påmelding til den kommende sommers bibelcamp. Gleden var derfor stor da vi allerede etter 4 dager kunne konstatere at det var full-booket på både rom og leiligheter. Vi har faktisk flere personer på venteliste!

Det betyr likevel ikke at det er helt fullt på selve bibelcampen. Det er fremdeles gode muligheter til å overnatte i campingvogn, bobil eller telt. Foretrekker du derimot hengekøye under åpen himmel, vil du mest sannsynlig også finne noen ledige trær og stolper på området. Ellers kan det jo være at noen av dere som allerede har bestilt rom eller leilighet, heller har lyst til å teste ut camping-livet utendørs? I tilfelle er det fint om dere gir beskjed til oss, slik at vi kan ombooke bestillingen din. På den måten kan vi frigjøre noen ekstra rom til deltakerne på ventelisten.

Vi gleder oss til å samles igjen i Fyresdal. Vi har forventninger knyttet til det å kunne samles om Guds Ord, og ser frem til bibeltimer, kveldsmøter, barne- og ungdomssamlinger og den gode samtalen rundt middagsbordet. I tillegg så gleder vi oss til bading, is og mange kjekke aktiviteter for alle aldersgrupper. Vi håper og ber om at denne uken kan gi både åndelig og legemlig påfyll for store og små, og at vi alle sammen kan få noen gode dager i Fyresdal!

Hvis du har spørsmål knyttet til påmelding, program eller andre ting, må du ikke være redd for å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne! Kontaktinformasjon finner du her.

Til slutt vil vi minne om det som er det viktigste av alt, både i forkant og underveis i arrangementet, nemlig bønn. La oss be for alle dem som skal delta på en eller annen måte – for talere, sangere, ledere, og for dem som har andre, praktiske oppgaver. La oss også be for alle som skal lytte til forkynnelsen gjennom uken. Be om at Herren, ved sin nåde, kan få åpne sitt ord for oss, så vi får SE Ham, bli styrket og oppbygget i Ham – slik at hele vårt liv kunne preges av Ham! La oss be om at mange mennesker, ved Ordet forkynnelse, kunne oppleve å bli frelst og fornyet i troen på vår Frelser, Jesus Kristus!

Tor André Haddeland
Leder HK