Visste du at du kan gå på bibelskole på Centro Sarepta?

Våre to danske voluntører har reist fra skole til skole i vinter for å invitere til bibelskole i Spania. Da får du 3 bibeltimer hver dag. Du får mulighet til å delta i diakonalt arbeid. For den strukturerte er det fullt mulig å kombinere med et fjernstudie fra Norge, og får samtidig fullt stipend.

Det har ikke vært noe hvilehjem å være på turne i Norge. «Det har vært hardt, men givende», sier Christine. Mange har kommet til standen vi har satt opp, og flere har virkelig vært interessert. Vi hadde et quiz som de måtte lese informasjonsbrosjyren for å svare på. Det fungerte veldig godt. Premien var drikkeflasker og en person vant også en ukes opphold i Spania.

Vi ble så godt tatt imot og fikk topp service av skolene, fortsetter Christine.

De siste to årene har vi blitt forhindret av korona. Endelig fikk vi tatt en rundtur på kristne internatskoler igjen. Be om at Centro Sarepta kan fylles av ungdom som vil studere Guds Ord!

Ole Andreas Meling