Hans Bergane sykemeldt

Hans Bergane er sykemeldt i 80 % og vil i hovedsak bruke de resterende 20 % til å lage reiseruter for andre. Noen av møtene han har planlagt, får vi andre til å komme andre vil bli avlyst. Følg med på kalenderen.

Om årsak til sykemelding, skriver Hans slik:

«Det startet med at jeg fikk prolaps i ryggen. Når det ble tatt MR av ryggen og det ble gjort andre undersøkelser på sykehuset, oppdaget de noen andre ting som ikke er bra. Dette har videre ført til nye undersøkelser, komplikasjoner og ny innleggelse. Fredag 9. september kom jeg hjem etter den foreløpige siste innleggelsen på sykehuset.

Dagene jeg har fått hatt fra den 17. august har vært viktig læring. Jeg har blitt rykket inn i en annen «setting». De ferdiglagte gjerningene ligger også der.»

Ta med dere Hans i bønn!

Ole Andreas Meling