Høy trivselsfaktor i Fyresdal

På Sareptasommer i Fyresdal var det 150 barn mellom 0-15 år. Det var veldig mange ungdommer mellom 15- 30 år. Unge voksne, voksne og en del godt voksne var det også. Besteforeldre heiv seg med på aktivitetene sammen med barn og barnebarn.

Kompani Bergsland, vannsport, sandslottbygging, ballspill, misjonstivoli, fotokurs, hoppeslott og fjellturer var aktiviteter som sveiset oss sammen. Trivselsfaktoren var høy gjennom hele uka og mange frivillige la ned en enorm innsats.

Kristian fikk farge på barten

Det mest gledelige vi så denne uka……. var at alle generasjoner var samlet sammen….. om Ordet….ved Jesu føtter. På kveldsmøtene var vi på det meste ca. 400 personer i hallen.
På formiddagene var det bibeltimer med Kristian Fagerli, der han hadde utgangspunkt i 1Kor 9:24: Vet dere ikke at de som løper på idrettsbanen, de løper alle, men bare én får seiersprisen? Løp da slik at dere kan vinne den! Barn og unge hadde egne samlinger på formiddagen.

Etter kveldsmøtene hadde vi både ungdomssamlinger, seminarer og vitnemøte.

Jan-Tore Skogen laget fine videoer fra Sareptasommer i Fyresdal. Hver dag kl. 10.00 satt det mange som var spente på om de denne dagen kom på skjermen. Teknisk team på lyd og bilde gjorde en fantastisk flott dugnadsjobb av meget høy kvalitet!

Kjøkkenteamet, med Inger Steinsland i spissen, fikk enormt mye skryt av folket. Det var særdeles velsmakende retter.
Det var en maksgrense på 175 til middag. Resten av folket grillet på store griller rett utenfor matsalen. Mange bodde i bobiler eller campingvogner og spiste der.

Vi ser tilbake på gode oppbyggelige dager i Fyresdal. Herren så til oss. Bønnegruppa som i flere måneder hadde bedt for alle deltakerne fikk svar. Det ble inngang for Ordet. Både tukt og trøst nådde inn og Herrens Ånd bandt oss sammen i Jesus Kristus – Han – Det Levende Ord.