Bursdagsfeiring x3

Jeg kom kjørende til Sotra denne solfylte vårdagen. Etter å ha blitt innlosjert hos vertskapet og fått inntatt en god middag, fant vi veien til Ågotnes bedehus. Her var jeg invitert til en møteuke.

Utenfor bedehuset var det hengt opp flagg, og inne på bedehuset stod det en svær oppsats med roser.
Årsaken til flagget og rosene var at predikanten hadde fødselsdag. Og hva er vel bedre enn å ha bursdagsfeiringen sin på bedehuset sammen med gode brødre og søstre i Kristus?

Vi fikk en fin kveld sammen der vi minnet hverandre om sannheten og løfte i Rom 10:11: «For Skriften sier: Hver den som tror på Ham, skal ikke bli til skamme.»

Etter møtet måtte predikanten sprette bursdagskaka. Det ble en festkveld, på flere måter.
Ikke bare feiret vi min fødselsdag, men det var også 2 søstre som hadde nylig hadde hatt fødselsdag.  Disse damene sin fødselsdag var mye mer verdt å feire enn min. Jeg ble et år eldre, men disse damene var nylig blitt født på ny – av Gud. De var gått over fra døden til livet. De var blitt frelst!
Så hadde de funnet veien til bedehuset denne kvelden. De ville høre Guds ord og være sammen med Guds folk. Hver dag hele uka møtte de trofast opp.
For en oppmuntring for oss alle! Gud frelser også i 2022.

Tusen takk til forsamlingen på Ågotnes bedehus for gjestfrihet, omsorg, varmen, det gode håndtrykket. Det er godt å være sammen, få merke de helliges samfunn, og de «velsigna band som bind, Guds folk i saman her.»

Mest av alt takk til Gud som fikk møte oss og berøre oss.

EY