Ventelister på «Sareptasommer i Fyresdal»

Sareptasommer i Fyresdal blir nok et mye større arrangement enn vi hadde sett for oss. Selv om kapasiteten på kurssenteret vi leier er stor, har vi bestemt oss for ikke å ha mer enn 320 personer per dag.  Det er fremdeles noen få ledige rom som vi har holdt av til folk som har spansk som morsmål. Vi skal hver kveld ha eget møte for spansktalende…. etter det ordinære kveldsmøtet.

Rom og leiligheter var allerede i februar fullbooket. Der har vi en god del på ventelister. Når det gjelder telt/bobil/campingvogn er det enda noen få ledige plasser fra mandag til onsdag (25.-27. juli). Men torsdag til lørdag er det nå helt fullt. Lørdag ettermiddag til Søndag er det noen få ledige plasser for vogn/bobil.

I og med at det er så og si fullbooket, vil det ikke være anledning til å bare droppe innom på dette arrangementet med campingvogn eller bobil. Men folk som bor i området er hjertelig velkommen til å bli med på bibeltimer på formiddagen og på kveldsmøtene.

Men fortvil ikke om du ikke har fått plass på Sareptasommer i Fyresdal!
1) 24.-26. juni er det bibelhelg på fantastisk flotte Holmavatn. Påmelding post@misarepta.no
2) 27. juni til 3. juli er det bibelferie på Støylen camping i Setesdalen.  
3) 8. -17. juli er det Bibelcamping i Nord (Holmen leirsted).
5) Og om dette ikke skulle være nok ……så har vi Bibelsommer på Centro Sarepta fra 20. juni til 24. juli.
Velkommen på alle våre sommerarrangement!