Kamp om å være yngst på Berg

De kan ikke huske sist det var møteuke på Berg. En bibelhelg har de vel hatt, men 6 møter i strekk! Vi er i Sømna kommune, en halvtime sør for Brønnøysund. Men folket kommer igjen og igjen. Første møtet var vi 6. Så har det vokst til 15-20. «Dette har vært godt for oss», sier noen. Takk for at dere kommer og støtter oss!

Ofte er jeg yngst på møtene jeg besøker. Og veldig ung må jeg vel innrømme at jeg ikke er lenger. På Berg er det kamp om førsteplassen i alder. Den nest yngste er født i oktober og den yngste i desember. Men på tross av lite nattesøvn, ser de uforskammet opplagte ut disse unge mødrene.

Vi har vært samlet om temaet grunnsannheter til frelse. Og vi har fått si noe om at Gud er vår skaper, syndefallet og evangeliet. Vi tror gjerne vi kan disse tingene, men der tar vi feil gang på gang. Det må fornyes hos både predikanten og tilhøreren. Men så godt å merke at Herren igjen får åpenbare sitt ord for oss!

Det har vært spesielt fint å merke at vi kan samles fra ulike konfesjoner. Vi er i Misjonskirken på Berg og har møter. Den drives av Misjonsforbundet. Men her er pinsevenner og NLM misjonærer. Når vi får tale om Jesus, om synd og om frelse, så forenes vi som Guds folk. Vi må alle gå gjennom den samme dør til himmelen, som er Jesus og hans frelse.

Sarepta er ikke en menighet, men er glade for å kunne støtte kristenflokker både i Spania og i Norge .

Vi er ønsket velkommen tilbake til Berg. Og da må dere ha et møte i Brønnøysund også, får vi beskjed om. Skriv det ned Hans!

Ole Andreas Meling