Kom avsides med meg…

Sarepta arrangerer også i år et bibelkurs på Lauliknes. Dette er en fantastisk mulighet til å komme avsides, få stillhet og oppbyggelse for troen. Omgivelsene er unike og mulighetene store for den som også vil oppleve natur og kultur på dagtid. Det er en god tid å være der på, siden dagene fortsatt er lange og muligheten til å se nordlys ganske stor. Lauklines kystferie har flotte rorbuer plasser helt ved sjøkanten. Det blir ikke servert mat, men det er gode muligheter i hyttene til å lage denne selv. Kaffemat vil vi ordne. Det er også flere gode og rimelige serveringssteder med en liten halvtimes kjøring.

Vi vil kunne hente fra flyplassen i Tromsø om det er behov for det. Det vil bli frist for påmelding 21. september, så meld deg på raskt. Har du en ferieuke igjen? Bibeluke på Lauklines er et godt valg!

Ole Andreas Meling og Kristian Fagerli blir med å underviser.