Sareptas adventskalender

Det er ikke like mange møter som før. Vi trodde vi skulle komme over 100 møter i november. Så kom ytterligere koronabestemmelser, og flere møter ble avlyst. Fortsatt oppmuntrer vi i Misjon Sarepta til å holde møter, der det lokalt kan forsvares. Vi trenger ikke å stenge tilgangen til livets vann før ølkranene stenges. Samtidig vil vi oppfordre til å holde smittevernregler med god margin. Heller 2 meter enn 1 meter.

Noe ekstra permittering kan det også komme til å bli i desember.

Men vi ser etter muligheter for å komme ut med Ordet. I adventstida planlegger vi en adventskalender på våre nettsider. Her vil mange forskjellige personer som har tilknytting til Sarepta dele et vitnesbyrd ut fra temaet «Mitt løftesord». Hver morgen kl 0700 skal vi åpne en ny «luke» som bringer et lys fra Bibelen til oss i adventstida. Lille-julaften blir det konsert! Og det blir et hjemme-koselig julemøte på julaften. Forhåpentligvis på direkten, om vi får det til.

Da håper vi flest mulig kan være med å spre dette og dele det med sine FB venner!

Vær med å be om at Herrens lampe må få lyse inn i vårt mørke hjerte ved sitt ord.

«Når han vandrer i mørke, og intet lys skinner for ham, skal han sette sin lit til Herrens navn og stole på sin Gud!» Jes 50,10