Oppstart unge-voksne

På Lura bedehus i Sandnes starter Misjon Sarepta opp unge-voksne samling fredag 30. oktober kl 1930. Det er vår ungdomskontakt Benjamin Eftevand, sammen med Simon Syvertsen og Runar Sunde som organiserer dette.

Det begynner med et vanlig oppbyggelig møte. Taleren velger selv tekst og tema. Deretter blir det litt kaffe og noe å bite i. Nå på første møte vil Ole Andreas Meling, daglig leder Misjon Sarapta tale. Det vil også bli litt informasjon om arbeidet.

Så vil vi også legge til rettes for god samtale og mulighet til å stille spørsmål etter møtet. Komitéen skriver

-Vi håper a få til gode samtaler rundt omkring talen, kristenlivet, evangelisering, etc. og spørsmål som du lurer på. Vi håper det kan bli en arena der du kan spør spørsmål og dele tanker.

Mer info: her