Bibelkurs på Nordlys

Fra tirsdag 29. september til søndag 04. oktober blir det arrangert Bibelkurs på Nordlys. Vi er forhindret i å invitere til Spania, men mange har gjenoppdaget hvor fint det kan være i Norge denne sommeren. Nordlys ligger naturskjønt til ved siden av Lutsivannet i Sandnes. Det ligger sentralt i nærheten av Sandnes og Stavanger. Samtidig ligger det særdeles fredelig til omgitt av skog, fjell og vann.

Vi lager til et program som ligner på det spanske. Med 3 bibeltimer a 45 minutter, med 15 minutters friminutt. Så blir det god tid til fritid, avslapping, sosialt prat eller tur. Så har vi kveldsmøte på kvelden.

Odd Sverre Hove, tidligere redaktør i avisen dagen, vil undervise 4 timer om Israel. Det vil bli litt om den politiske situasjonen, Israel og landløftene, Israel i endetiden m.m. Han vil også undervise over noen kapitler i Jesaja-boken.

Einar Krogedal, forkynner, vil undervise over Hebreerne 12. På Troens arena.

Ellers vil Ole Andreas Meling og Johannes Kleppa delta.

Nordlys tilbyr gode og komfortable rom. Det er også mulig å komme på dagsbesøk. Men av Korona-hensyn er det viktig at vi får beskjed. Vi ønsker derfor at alle melder seg på.

Påmelding:https://forms.gle/dbA7pzbsSqdkTEq27

Fullstendig program: