Bibelkurs i Norge

Korona situasjonen gjør at vi ikke kan invitere til Bibelkurs i Spania denne høsten. Men i stedet planlegger vi for Bibelkurs i Norge. Denne høsten planlegger vi å gjennomføre Bibelkurs på Nordlys i Rogaland i uke 40 og uke 49 og på Lauklines i uke 44 og 45. Vi prøver å snu oss raskt rundt, og mer informasjon vil komme etter hvert.

Dette blir unike muligheter til å bli stille for Ordet over tid, og samtidig oppleve godt kristent felleskap. Her kan en melde seg på hele eller deler av perioden. En kan komme på dagsturer eller kveldsturer. Smittevern regler vil vi gjøre vårt ytterste for å holde, slik at det blir så trygt som mulig. Vi kan ikke vente til Korona er over, før vi inviterer til å høre Guds Ord. Da kan mange dø åndelig talt, før Korona-epidemien er over.

Nærmest i tid er altså Nordlys. Den blir fra tirsdag 29. september til søndag 4. oktober. Johannes Kleppa, Odd Sverre Hove, Einar Krogedal og Ole Andreas Meling med flere blir med som talere på denne.

.