Utsendelse og forbønnshandling i Lavangen kirke 19. juli

1. august overtar Andreas Norbye som leder utland i Sarepta. Han flytter da til Spania og bosetter seg i Alfaz del Pi, bare noen kilometer fra Centro Sarepta.

Misjon Sarepta vil markere utsendelsen, og inviterer derfor til møte i Lavangen kirke søndag 19. juli kl 17.00. Her vil det bl.a. bli tale ved Jan-Tore Olsen, sang av søsknene Norbye, forbønnshandling og en hilsen fra Andreas Norbye. 

Vi gleder oss stort over at Andreas nå trer inn i en fulltids tjeneste i Sarepta, med bosted i Spania. Vi er også glade over å kunne få markere utsendelsen i Lavangen, hvor Andreas bodde tolv år i sin oppvekst. Hans foreldre bor fortsatt i bygda hvor hans far tidligere har vært prest i mange år. Så håper vi at mange vil lukke Andreas inn i sitt bønneliv, og at noen også vil finne veien til Lavangen kirke for å bli med på samlingen.


Bilde: tv: Avtroppende leder utland Jan-Tore Olsen. th: PÅtroppende leder utland Andreas Norbye