Søndag formiddag i Bamble.

Det var med stor glede vi denne søndagen fikk ta imot Misjon Sarepta og Hans Bergane med møte. Denne gangen, i stua vår her i Bamble. Han har besøkt oss flere ganger på Feset bedehus, men nå ble det altså husmøte. Vi hadde tenkt å ha det på verandaen, men et skrekkelig regnvær hindret det.

En fin flokk ble vi, av både lokale folk, og noen tilreisende. Og det var nok like mange møtedeltakere under 20 år, som det var folk over 60. Alltid kjekt når barn og unge finner veien inn der Ordet forkynnes. Ann-Kathrin og Per Tveten sang, og Hans talte.                                                                                  

Taleren bak stolen

Det var en god og varm atmosfære over samlingen, men alvoret lå også tungt over budskapet, sånn det ofte gjør når Bibelen åpnes. Det ble snakket om det å ha ei levende tru. At den alltid retter seg inn imot Jesus, og at faren for en kristen, er at andre ting enn Jesus, blir hjertets sak.  Trur vi alle sammen i stua denne formiddagen, hadde noe å snakke med Frelseren om her! Til slutt kom Hans inn på målet og plassen som venter Guds barn. Himlen er en virkelighet!                         

Etterpå ble det en kaffekopp og litt kake, før Hans måtte videre i den flotte Bobilen sin, der nytt møte ventet på kvelden. Misjon Sarepta er hjertelig velkommen tilbake, når det måtte passe.

Kathrine Tveten.

Hovedbilde: Ann-Kathrin og Per