Møter i nord

Jeg er for tiden på reise i Nord-Troms og Finnmark hvor det er lagt opp til flere møter. Tirsdag kveld begynte vi i Manndalen i Kåfjord, og onsdag og torsdag har det vært møter på Storslett.

I Manndalen var vi samlet en flokk på knapt tyve, og på Storslett har ca femti mennesker vært innom på møtene. Mange har kjørt betydelige avstander for å få med seg møtene, noe som vitner om stor hunger etter å få høre Guds ord. Ikke minst er det gledelig at også mange unge finner veien til samlingene. Og så er det tydelig at folk setter pris på og samles igjen, etter en annerledes vinter og vår grunnet coronaviruset. En av de yngste møtedeltakerne sa det i alle fall slik: «Det er jo år og dag siden det har vært andakt, det har jo bare vært på nett.»

Nå går veien videre nordover, hvor det blir møter i Alta, Kautokeino, Lakselv og Indre Billefjord de neste dagene.

Jan-Tore