Hilsen fra Vågå

I høst startet vi ei lita forening i Vågå, Spira kristne fellesskap. Vi har hatt møter en søndag i måneden og ser for oss å fortsette med det framover. Vi er ikke mange, men er takknemlige for å få samles om Guds Ord sammen, både store og små.

Det er ekstra stort å få besøk utenfra, og helga 28., 29. februar og 1. mars var vi så heldige å få ei hel helg sammen. Vi fikk besøk av Lorents Nord-Varhaug. Det var tredje gangen Lorents er hos oss, og det var like velsigna denne gangen som før. Vi er ikke mange som går på møter i Vågå, men vi får hvile i løftet om at Gud har lovet å være midt i blant der to eller tre er samlet om Guds ord.

Fredag fikk vi høre budskapet fra Romerbrevet om at det er ingen forskjell, alle har vi syndet og står uten Guds ære. Lørdag ble vi tatt med inn i fortellingen om kvinnen fra Samaria. Og søndag fikk vi høre om at Herren er MIN hyrde som det står i salme 23. Å få lytte til forkynningen av Guds ord flere dager på rad er ekstra rikt når vi ikke har mulighet til det så ofte. Og denne helga fikk vi forkynt budskapet rent og klart, fra hjerte til hjerte. Søndag fikk vi også dele nattverden sammen.

Vær gjerne med å be for Spira kristne fellesskap! Vågå er ei bygd som trenger Guds ord. Og vi skulle så gjerne ønske at flere kom for å høre Ordet om Han som har skapt oss og elsker oss.

Marianne Almedal Fredriksen

Privat foto: Lorents Nord-Varhaug på talerstolen (Fra møtehelga i mars)