Centro Sarepta besøker Norge

Denne uken er  de norske volontørene Ingrid, Neleta og Rebecca samt daglig leder på Centro Sarepta ute å besøker videregående skoler i Norge.

I går var vi på Kristen Videregående Haugalandet. KVH har vi allerede veldig god kontakt med da de flere ganger har vært gjester på Centro Sarepta. Vi fikk delta på skolesamling med informasjon og Rebecca hadde et ord for dagen.

I dag er vi på Lundeneset Videregående skole, og også her fikk vi delta på skolesamling med informasjon om Misjon Sarepta og bibelskolen på Centro Sarepta. Ingrid hadde ett ord for dagen til elevene her. I tillegg har vi satt opp en fin stand der vi deler ut brosjyrer, bagasjelapper (som de kan merke bagasjen med når de kommer til Spania), inviterer til å besvare en quiz samt at vi svarer på spørsmål om bibelskolen og andre arrangementer.

Flott stand og presentasjon av bibelskolen

Ingrid Taranger har tidligere vært elev ved Lundeneset, og det er verdifullt å ha en ambassadør som kjenner mange her fra før. 

De neste dagene skal vi besøke Framnes Videregående Skole, Danielsen Videregående Skole og Kongshaug Musikkgymnas. Volontørene skal også delta på ett møte i Steinsdalen sammen med styreleder Johannes Kleppa torsdags kveld.

Vi opplever en veldig god og positiv mottakelse og håper at noen etter hvert velger å ta ett år på bibelskole  på Centro Sarepta. 

Husk gjerne på oss i bønn når vi reiser rundt og møter så mange ungdommer! 

Hovedbilde fv: Rebecca, Ingrid og Neleta