Ungdommer på misjonsreise

Bibelskolen, Centro Sarepta, er nå på utreiseuke i et land med svært lite evangelisk virksomhet. Sent på fredagskveld ankom vi til huset i Nates, Pais Vasco. Her har vi en base noen dager.

Base for noen dager

Lørdagsmorgen startet vi dagen med et lite bibelstudie som omhandlet 1 Petersbrev. Vi reiste deretter til San Sebastian. Hvor vi var så heldige å få se Europas flotteste strand. Selv om det pøsregnet var det utrolig vakre omgivelser.
På ettermiddagen besøkte vi Enrique og Susana. Her ble det flott møte med gamle kjente av Felipe. Det ble en innholdsrik ettermiddag med tale av Felipe, vitnesbyrd av Rebecca, godt felleskap, kaffe og kaker.

Husmøte
Den angelikanske kirken i Bilbao

Søndags morgen startet vi dagen med å gå i den anglikanske kirken i Bilbao. Selv om det var iskaldt inne i kirken fikk vi en varm velkomst. Senere på dagen kom solen endelig frem så vi fikk se den nydelige utsikten fra huset. Turen gikk så til Santander hvor vi møtte noen hyggelige mennesker fra lokalområdet. Her delte Jan Tore ordet med oss. Vi avsluttet dagen hjemme med spill, lovsang og hygge

Rebecca