Møter i Finnmark

De siste ukene har Sarepta vært på en god del møter i Finnmark. Mikael Kero fra Luleå hadde møteserie her for 14 dager siden. Tilbakemeldingene etter disse møtene kan sammenfattes i ett ord: takknemlighet. Nå er daglig leder, Hans Bergane, på en 10-dagers møteserie. Møtene er i samarbeid med Alta frikirke.

Fra Alta Frikirke fredag kveld. ca. 40 tilhørere denne kvelden.

Denne helga er det bibelhelg i Alta frikirke. I går kveld var ca. 40 personer samlet til to bibeltimer. Fra mandag av reiser vi videre ut til mindre steder rundt om i Finnmark. Vinteren har gjort sitt inntog i nord, men heldigvis ser værmeldingene bra ut fremover.

Som dere ser på hjemmesiden, har Misjon Sarepta møter mange forskjellige steder i landet nå. Vi ber om forbønn for hvert enkelt møte……at Herren må gi budskap og åpne en dør for sitt ord….inn til bygder og inn til ett enkelt menneske.

Hovedbilde: Mikael Kero