Takknemlighet på Vågstranda

Fredag kveld var Sarepta med møte på Vågstranda. En fin flokk kom til møte og de var sultne på Guds Ord. Det er godt å merke hungeren etter Ordet  – og takketonen til Jesus…….mens man står og forkynner Ham.

Martin, Ole og Åse gledet oss med frisk og god sang. Åse er en eminent gitarist og spiller nok friskere på sin elgitar enn andre på hennes alder ? For femte kveld på rad hadde Liv bakt Sareptakaka og kokt kaffe. Hun og mannen Martin har vært med på alle møtene rundt om i Romsdalen og på Nordmøre denne uken.

Vågstranda er vel ikke en bygd i vekst. Med bomstasjoner på begge sider av bygda er det nok få som tenker at dette er plassen å bosette seg. Men bygda ligger vakkert til og mennesker bor her…..lever her….og dør her. Mennesker som Jesus Kristus døde og oppstod for. Også på Vågstranda trenger menneskene å få høre om veien som fører til Livet.

I kaffepausen fikk vi høre litt om de rike tidene som hadde vært i disse bygdene tidligere. Yngres-lag der nesten all ungdom i bygda kom inn under Ordets hørelse. Mange av disse lever enda…….be om at Herren ved sin Ånd må ta frem Ordet som ble sådd….og minne dem om Ham som er Veien, Sannheten og livet..