Møter på stadig nye steder

Misjon Sarepta har aldri hatt møter i Dalsfjorden før. Nå har vi besøkt Dravlaus bedehus i to dager og der var det inngang for Ordet. Flere uttrykte at de ble stoppet opp……. og at deres øyne ble vendt mot Kristus. Der fikk de øye på det som er nok til frelse.

På plass utenfor butikken på Lauvstad

I mellom snøbygene som har gått her de siste dagene, har vi også fått øye på en praktfull natur. Snødekte fjell og lier, sammen med knallgrønn lauvskog og jorder, er et flott skue. Bygdene på denne siden av fjorden hører til Volda kommune.

Dravlaus bedehus

Det er tre bedehus her i området. Bedehusfolket prøver å støtte opp om hverandres møter, og det trengs, for flokken er ikke så stor.

Møtet i kveld ble avsluttet med bønn for kommunen og det som skal skje her denne uken. Volda er plutselig blitt et «hovedsted» for en Pride-markering. Fra hele landet kommer det nå mennesker til Ørsta og Volda som vil ut med sitt budskap………. – Et budskap som ender i forferdelse for dem som tar imot det og lever det ut.

Kan du være med å be til Herren om at Han må se i nåde til vårt land og folk! -og til Volda og bygdene rundt her…….spesielt denne uken.  La ikke folket forføres, men la oss løfte blikket og se på Kristus og i Ham finne ……. « frelse og nåde for synder!»……….det trenger vi alle!

Hovedbilde : Front innvendig i Dravlaus bedehus