NÅ! : -på vei mot Toledo og Madrid på utreiseuke

I skrivende stund er ei gruppe studenter og ansatte ved Centro Sarepta på vei mot Toledo og Madrid på utreiseuke. Innkvartering skjer i ei leilighet midt i sentrum av Madrid, og de fleste gleder seg voldsomt til sitt første besøk i hovedstaden her i Spania. Vår spanske bibellærer og evangelist, Felipe Lobo, som har vokst opp i Madrid, er med som kjentmann og guide.

I løpet av et år på Centro Sarepta har vi totalt fem utreiseuker hvor alle studentene får være med rundt i Spania, og enkelte naboland. Utreiseukene, som forøvrig er inkludert i prisen for et år på CS, oppleves som noe helt spesielt for de aller, aller fleste. Man blir bedre kjent med folk og kultur, men aller mest er det møter med enkeltmennesker og deres livshistorier som setter de dypeste sporene. Omtrent på alle utreiser opplever vi at det er noen som lytter til evangelisk forkynnelse for første gang i sitt liv. Ekstra fint er det når studenter og volontører får løfte frem vitnesbyrd om den Jesus som har frelst dem.

I løpet av denne helga er det blant annet planlagt flere husmøter i Madrid, samt besøk i enkelte evangeliske menigheter i storbyen. Vi er dypt takknemlige til alle som åpner sine hjem til samlinger der hvor Guds Ord får lyde gjennom sang, tale og vitnesbyrd. I kveld skal gruppa møte en mann bosatt i Toledo som for noen måneder kom med en sterk, sterk oppfordring til oss i Sarepta; ”Dere må ikke glemme det indre Spania. Her finnes det et kjempestort behov for evangeliet”.

En stor takk til den enkelte som vil minne Herren om gruppa som disse dagene vil være i Toledo og Madrid.

Hovedbilde: Madrid

Begge fra Adobe Stock