Meldte seg på neste års sykkelleir

Årets sykkelleir på Centro Sarepta har nettopp gått av stabelen. Denne var så vellykket at deltakerne like godt meldt seg på neste års sykkelleir før de dro hjem!

De var svært fornøgd med sykkelturene gjennom flott landskap med gode veier å sykle på. Turene varierte både i lengde og høgdemeter, og ble flittig logget på «Strava»! Selv om syklistene fikk tatt seg ut, var det ikke treningsøkter med hardkjør. Underveis stoppet man gjerne på en restaurant og spiste lunsj eller kjøpte seg is, og man tok pauser langs veien. Ble noen liggende etter, stoppet man på toppen og ventet, eller en av de spreke kom bak og hjalp «sinkeren» opp. Det siste fikk særlig formannen i Misjon Sarepta nyte godt av, da han tok sjansen på å være med på noen turer.

Deltakerne opplevde ikke bare turene som kjekke, men mente hele konseptet var svært bra og at Centro Sarepta er et utmerket utgangspunkt for sykling i Spania. Her er gode rom, god mat og en trivelig atmosfære. En viktig sak var også undervisningen i Guds ord og det kristne felleskapet. Her fikk man i pose og sekk når det gjald det åndelige og det fysiske.

Områdene rundt Centro Sarepta er ypperlige til sykling. Her trenger man i liten grad sykle på mye trafikkerte veier, men kan finne koselige og gode veier som snor seg rundt i terrenget og oppover i fjellene. Syklister er en merkelig rase, de teller mer på høgdemeter enn på lengde! Bilistene i Spania er dessuten vant med syklister, og tar hensyn til disse på en flott måte.

Sykkelleiren i 2020 er i uke 11 med Magne Aarbø og Svein Wilhelm Nessa som ledere, som i år. Lærere er Curt Westman og Rolf Lavik. Det er bare å melde seg på før det blir for sent!