Nyttårsleir for ungdom

Fra 30 des. til 1. januar var i overkant av 40 ungdommer samlet på Sareptas nyttårsleir på Nordlys Misjonssenter i Rogaland for å delta på bibelundervisning og feire overgangen fra det gamle til det nye året. Det kom ungdommer fra hele Vestlandet i tillegg til to stykk fra Vestfold. Torgeir Nygård, Tor Andre Haddeland og David Eggers hadde bibeltimer og møter hvor de ga deltakerne solid forkynnelse om bl.a. den barmhjertige samaritan, kvinnen med alabastkrukken og ønsket om at «ordet skal bo rikelig iblant dere» også etter leiren og inn i det nye året. Deltakerne fikk også et lite innblikk i Sarepta sitt arbeid både i Norge og i Spania.

På nyttårsaften var det nyttårsmiddag med kalkun og god dessert, i tillegg til nyttårsmøte, diverse underholdning og rakettoppskyting ved midnatt. Etter feiringen ble det arrangert vitnemøte med sang hvor mange fikk delt vitnesbyrd og bibelvers.

Tilbakemeldingene etter leiren var veldig gode og mange fortalte om en veldig fin feiring med god forkynnelse og i godt lag. Vi ønsker at mange blir med på leir også neste år!