Bibelstudium og Spania er en god kombinasjon

I år er Rebecca Elise Våge helårsstudent ved bibel- og opplæringssenteret på Centro Sarepta. Da vi spurte om hvordan det hadde seg at hun kom hit, var svaret:

-Etter to år i lære som blomsterdekoratør bestemte jeg meg for å ta et friår. Bibelskole er da noe jeg alltid har hatt lyst til å gå på, i tillegg ville jeg gjerne tilbringe året i utlandet. Centro Sarepta, som jeg med en tilfeldighet kom over, virket som det perfekte alternativet for meg. Her får jeg en god kombinasjon av bibelstudier og det å kunne bo i Spania.

Rebecca har enda ikke vært her så lenge, men hun har alt gjort seg sine erfaringer og tanker.

-Oppholdet her på Centro Sarepta har til nå vært en veldig fin opplevelse. Hverdagen er fylt med lærerik bibelundervisning, god mat, fantastiske omgivelser og bra mennesker. I tillegg har jeg blitt godt kjent med Trine, som er volontør på senteret. Hun er en utrolig koselig jente, og vi har allerede gjort mye kjekt sammen.

-Jeg ser virkelig frem til et spennende og lærerikt år videre, slutter den positive 21-åringen.

Dersom noen som leser dette, skulle få lyst til å komme til Centro Sarepta, enten som et annerledes år eller som del av andre studier, er det mulig å starte når som helst på året. Bibelundervisningen kan også følges av folk som vil kombinere et opphold på senteret med ferie og avslapning, eller av folk som ferierer eller bor i Alfas del pi og området rundt.

 

Bilde: Rebecca Elise Våge (Privat foto)