Ledig rom på populær Fjelltur-leir

Sarepta skal ha sin første Fjelltur-leir i Spania 8. – 14. oktober. Her var påmeldingen så god at alle rommene på Centro Sarepta ble opptatt forholdsvis raskt. Nå har noen meldt avbud, slik at vi har et stort rom ledig. De første til møllen får da plass. Dette er en unik mulighet til å gå i lett og flott turterreng, kombinert med forkynnelse av Guds ord og godt fellesskap. Det er bare å hive seg rundt og melde seg på.

Skulle det ikke passe med Spania-tur den uken, er det muligheter gjennom hele høsten til å kombinere gode dager i Spania med undervisning i Guds ord på bibelkurset på Centro Sarepta. Noen uker er det fulltegnet, men de fleste ukene ut over høsten og til våren er det enda ledig plass.

Se mer om Fjelltur-leiren og bibelkurset på centrosarepta.no.