TUSEN TAKK FOR AT DU KOM TIL SPANIA I SOMMER!

Vi har nå en uke igjen av Bibelsommer 2018, og vi gleder oss over alle gjestene vi fått ha denne andre sommeren på Centro Sarepta.

Ja, vi har hatt og har fortsatt god plass til mange flere, men vi håper at dere har hatt det så pass bra hos oss at dere anbefaler oss til flere og at vi de neste somrene kan fylle opp hele senteret med misjonsvenner som vil bidra til at evangeliet kan nå ut til enda flere!
Vi håper at hver enkelt av dere som bor og har bodd hos oss har hatt et flott opphold og at stedet, møtene og vertskapet har vært til glede og velsignelse.

Bibelsommer 2018 aBibelsommer 2018 b

Det som er mye viktigere en du muligens har tenkt over, er nettop at hver enkelt av dere ved å bo på senteret har bidratt til at Guds ord kan nå enda lengre ut til de som ikke kjenner Ham som gav sitt liv for dem, om de er Spanjoler, Søramerikanere, Nord Afrikanere eller Nordmenn.

Hvert gjestedøgn du har hos oss sommer og vinter bidrar til at driften på Centro Sarepta går bedre økonomisk, og det gir oss mulighet til å ta inn Spansktalende bibelkursdeltakere og invitere til leirer til sterkt reduserte priser og i noen tilfeller helt gratis for deltakerne.

Ja, vi skulle ønske at vi hadde økonomi til å fylle hele senteret med Spansktalende kurs- og leirdeltakere gjennom høsten, vinteren og våren, og da trenger vi å fylle senteret med betalende skandinaver hele sommeren (og resten av året så lenge vi har ledige plasser) som i neste runde gir oss mulighet til å ta inn mange Spansktalende som ønsker et møte med og bli bedre kjent med Jesus.

Vi er også overbevist om at møtet med Centro Sarepta og møtet med våre nordiske og lokale medarbeidere gir oss flere forbedere! Dette er nok det vi er mest avhengig av, for uten at Herren bygger huset arbeider bygningsmennene forgjeves.

Mulig at dere som har vært gjester ikke tenker så mye over dette, men hver kjøpt is og mineralvann, hver kjøpte måltid, og som sagt hver overnatting og krone i kollektkurven eller beløp som er overføt til konto eller Vipset, bidrar til at vi i denne arbeidsgrenen kan nå enda lengre ut med evangeliet om Jesus Kristus som vår stedfortreder og forsoner. Han som ønsker av hele sitt hjerte å sette alle mennesker i frihet og gi oss et evig liv hjemme i Himlen.

Takk igjen for at DU ville være med i Guds rikes arbeid også på denne måten!

Hjertelig velkommen igjen til Centro Sarepta!

AM