Bibelsommer på Centro Sarepta

Folk kommer og går på bibelsommer på Centro Sarepta. Noe er gjester som bor her en uke eller to. Andre bor andre steder, men er innom på besøk på dagtid eller kommer på møtene. Det er både familier med barn i alle aldre, godt voksne ektepar og noen som kommer sammen med andre. Stedet har blitt som et møtepunkt for familier og venner som er i området. Gjennom sommeren er ganske mange innom, selv om det hadde vært plass til flere.

Det er svært god stemning blant de som er her. De setter pris både på stedet og forkynnelsen. Badebassenget er flittig i bruk, og små barn kan trygt springe rundt på hele området. Det virker som særlig de større barnene og ungdommene gleder seg særlig over badebassenget.

Det har også vært en familie over lengre tid i campingvogn, og det fungerte svært bra.

Når folk får omvisning gjennom bygningene og på området, er de imponert over det de får se. De synes det er et fantastisk sted som er godt egnet til Sarepta sitt arbeid, og at misjonen har fått mye for pengene. Flere som har vært på besøk signaliserer at her vil de komme tilbake senere. For senteret og misjonsarbeidet er det viktig at de gode ordene om stedet sprer seg.

Tidlig på høsten vil det være «Bibelsensommer», som har samme opplegg som om sommeren, men altså er høsttid sett med norske øyne, men er sommertid i Spania. De som ikke har fått sjansen nå i sommer, kan ta turen da eller de kan delta på bibelkurs gjennom resten av året. Det er bare å sjekke tilbudene på Centro Sarepta si hjemmside, centrosarepta.no.

 

Arkivfoto