Ny sykkelleir på Centro Sarepta

Sykkelleiren vi hadde på Centro Sarepta i vår, var så vellykket at alle mente man burde ha ny leir til neste år. Deltakerne hadde lyst til å komme tilbake, og de var sikre på at flere vil komme når de fikk greie på hvor flott leiren var. Det blir derfor ny leir.

Sykkelleir 2018 La Nucia 1

Vi ha fått signal om at det ville være en fordel om leiren var noen tidligere på året enn årets leir. Vi har derfor flyttet den fra april til mars, slik at den blir uke 11 (11.-17. mars 2019). Det er en flott tid for sykling i Spania. Sykkelleiren er beregnet både for de som sykler for turens skyld og for de som sykler tur-ritt. Turene og opplegget kan tilpasses det nivået man er på.

Sykkelleir 2018 Centro SareptaSykkelleir 2018 La Nucia II

Spania er et ideelt land for sykling, og det er godt tilrettelagt for det. Området Centro Sarepta ligger i, er ekstra egnet. Profesjonelle syklister legger derfor ofte sine treningsleirer til Costa Blanca. Her kan man sykle lange og flate strekninger, eller man kan sykle på svingete veier i variert terreng opp i fjellene. De fleste velger nok det siste. Da blir sykkelturen både sykkelglede og naturopplevelse.

Fjorårets ledere, Magne Aarbø og Svein Wilhelm Nessa, blir ledere også i 2019. Sykkelentusiast Arild Melberg, som er daglig leder ved Centro Sarepta, er også med. Leiren er parallelt med bibelkurset på senteret, og denne uken er Rolf Lavik gjestelærer på formiddagen. Om kveldene blir det mer sosiale samlinger.

For mer informasjon om program, påmelding, priser og annet, se www.centrosarepta.no.