Den første fjelltur-leiren ved Centro Sarepta

Centro Sarepta er ikke bare en flott eiendom som egner seg svært godt til bibelundervisning og rekreasjon. Stedet ligger i et området som innbyr til fantastiske fjellturer. En kort kjøreturer så kan man gå i høyder på 1500 meter eller på små fjell ved havet. Man kan velge om man vil gå forholdsvis letter løyper eller på bratte stier. Uansett får man mange steder fantastisk utsikt, og fine naturopplevelser. Både fjellformasjoner, fargen på fjellene, hulene i fjellene og blomsterprakten rundt er opplevelser i seg selv.

Fjellvandring JK forklarerTunneller i fjellet JK trives

Vi har derfor flere ganger snakket om at vi burde få til en fjellvandringsleir eller en fjelltur-leir, som vi har valgt å kalle det. Allerede til høsten i uke 41 (8. – 14. oktober) går den første leiren av denne typen av stabelen. Deltakerne bor og spiser på Centro Sarepta, og går dagsturer med senteret som base.

Dagsprogrammet er slik at man har en bibeltime på formiddagen, og nytter så dagen til tur. Om kvelden er det møte.

Lorents Nord-Varhaug og Johannes Kleppa er ledere, talere og turguider.

For mer detaljert informasjon om påmelding, priser og annet se hjemmesiden til Centro Sarepta – www.centrosarepta.no

De første deltakerne har alt meldt seg!

Fjellvandring JK skuer utSauer i fjellet