Kragerø jentekor på Centro Sarepta

Centro Sarepta hadde en ukes tid besøk av Kragerø jentekor med sin dirigent, organist Robert Carding. Koret er ikke så stort, men de har høy kvalitet. Mens de var på senteret hadde de konsert i Sjømannskirken i Albir og på Centro Sarepta. Elles var de på ulike turer i området, og de nyttet flittig badebassenget på senteret.

Sammen med jentene var flere foreldre og ledere. Fra alle var det unisont at de trivdes på senteret. De koste seg, og opplevde Centro Sarepta som et ypperlig sted for en tur med et kor av denne typen.

KB4

Da gjestene fra Kragerø kom, var det bare så vidt man hadde fått vasket ut etter en klasse fra KVS Bygland. De hadde Centro Sarepta som base for diverse faglige og sosiale utflukter i området, også de opplevde senteret som et godt sted å være – ikke minst når det gjaldt maten!