Møte i Benidorm

Søndag formiddag la Centro Sarepta et møte til Den norske turistkirka (DNT)i Benidorm. Selv om alt foregikk på spansk var det en god del nordmenn som møtte frem. Vi møter på en veldig velvillighet fra de som har ansvar for møtevirksomheten i DNT. I dag stilte de lokaler til disposisjon.

Leder utland i Misjon Sarepta, Jan-Tore Olsen, forkynte Guds Ord. Det var mye sang på møtet og Kirsti Synnøve Olsen gjorde en god jobb som forsanger. Det er flott å kunne få ha spansktalende møter også i nærområdet til Centro Sarepta. Turistkirka ligger ca. 15 minutters bilkjøring fra Centro Sarepta.

Styret i Misjon Sarepta har denne helgen hatt møte og de var med til Benidorm. Noen av styremedlemmene kan spansk ganske bra, andre kan nesten ikke ett ord.

IMG_3199

Bilde: Svein Wilhelm Nessa (som snakker spansk) i samtale med Marcos

 

Be om at nye spansktalende må finne veien til disse søndagssamlingene. Vi synes at det var en kjempefin oppstart i dag og samtidig er det så mange her i området vi så gjerne skulle fått inn til et møte med Ordet. Inn til Han som kan frelse.

 

IMG_3197IMG_3201

Bilde: Unge og eldre var med på møte