Soloppgang fra det høye

Centro Sarepta undervises det daglig fra Guds Ord. På den felles morgensamlingen som vi har hver morgen, ble det i dag takket for at: «Du Jesus kom…..og kommer…..til oss». Tenk å få starte hver ny dag her på Centro Sarepta med å lese fra Guds Ord…..på spansk og nordisk…….og at Jesus kommer til oss på denne måten. Ja, det grunn til å takke Ham.

I dag tidlig var det en fantastisk soloppgang her på Centro Sarepta – som ligger i nærheten av Alicante. Varmen er kommet og frokosten ble inntatt i solveggen ute. Genseren måtte hives av og shortsen må på. Det gjør godt for kroppen med slike soloppganger som varmer. Viktigere er dette….at vi i undervisningstimene her på senteret blir gjestet med «soloppgang fra det høye» (Luk 1:78). Be for de som underviser her og for alle som sitter og lytter.

cropped-B3-Fotolia_55436488_Subscription_Monthly_XL-375X2501.jpg

Har du anledning til å ta en uke på bibelkurs?
Vi sjekket i dag flybilletter på nettet. Det finnes mange billige billetter fra Norden til Alicante de nærmeste ukene nå. Trenger du å komme avsides en uke med Guds Ord, godt felleskap og hvile for kropp og sjel……så er du hjertelig velkommen hit ned. Har du spørsmål så ring til daglig leder på Centro Sarepta, Arild Melberg, på 90193990. Du kan også sende e-post til post@centrosarepta.no

hjemmesiden til Centro Sarepta finner du mer informasjon om bibelundervisningen de nærmeste ukene og vi har også skrevet om dette å stykket Israels-uke på Centro Sarepta.

 

Hovedbilde: Fra morgensamlingen i dag 9. mars. (Fikk ikke alle med på bildet)