Møter i et snøtungt Drangedal

Det kom bra med folk til møtene som Sarepta hadde på Menighetshuset i Drangedal. Søndag tittet faktisk sola frem også……etter at det «stort sett» har snødd de siste månedene. Ikke siden 50-tallet har det vært så mye snø i kommunen…. var det noen som sa til meg.

Noen lokale ildsjeler hadde ordnet med leie av lokalet og bevertning på søndagsmøtet. Daglig leder i Misjon Sarepta, Hans Bergane, kommer opprinnelig fra Drangedal kommune, men det er snart 30 år siden han flyttet derfra. Han har familie i Drangedal, og når han besøker dem, prøver han ofte å få til noen møter i kommunen som han har vokst opp i. Mandags kveld viste Bergane bilder fra Centro Sarepta og fortalte om arbeidet som drives ut fra dette bibel- og opplæringssenteret.

På Menighetshuset, som ligger i sentrum i kommunen, er det ikke mye møtevirksomhet. En del andre aktiviteter foregår det der, blant annet barnekor og barnas formiddagstreff. Det er avgjørende viktig at den oppvoksende slekt får høre fra bibelen. Be for lederne på disse aktivitetene.

 

Bilde: Menighetshuset i Drangedal