Husmøte i Lyngdal

I går kveld var det møte på Å bedehus i Lyngdal. I dag har vi hatt husmøte i Sølvbergveien 3. der Oddbjørg og Kjetil bor. Det er godt at vi har bedehus vi kan samles i, men sannelig er det godt at hjem åpnes for kristen møtevirksomhet også.

Tradisjonelt sett så har hjemmene blitt mye brukt i forbindelse med samlinger om Ordet. Tusener av barnelag er blitt drevet i hjemmene opp i gjennom årene, men også et rikt foreningsliv har hatt åpne hjem som sin arena for at Ordet skulle nå ut. Vi kan si at «møtelokalene» var ute hos folket. I dag samles nok også bibelgrupper o.l. i hjemmene, men det er mye mer et «lukket» preg over det.

Naboene til Sølvbergveien 3. ble spesielt invitert til møtet i dag kl. 11.00……. en helt vanlig onsdag. Vi ble en fin flokk på møtet. Vi fikk være sammen om det viktigste og med hverandre. På et husmøte blir det mer anledning til samtale og mange kjenner det enklere å dele et vitnesbyrd/nød der enn i en stor forsamling.

Møtene fortsetter her i området. Litt lengere opp i dalen (Birkeland bedehus) blir det møter torsdag og fredag. På lørdags kveld blir det møte på Vegge bedehus.

Bilde: Oddbjørg og Kjetil som åpnet hjemmet sitt og som tar ansvar for Sareptamøter i Lyngdalsområdet