Trives kjempebra på Centro Sarepta

Malin Gjersvik (19) og Hanna Gudmestad (20) er bibelkursdeltakere på Centro Sarepta 17/18. De stortrives med å bo i Spania!! Hanna har gått på Fjellheim bibelskole tidligere. I år er hun heltidsstudent ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen. Der tar hun faget «Kommunikasjon og livssyn». Hver formiddag  har Hanna tre bibelundervisningstimer på Centro Sarepta.

«Det er fullt mulig å starte på bibelkurs i januar også! Bibelundervisningen er lagt opp i bolker med forskjellige emner i hver bolk helt frem til juni», -forteller de to bibelkursdeltakerne.

Malin har ikke gått på bibelskole tidligere. Er det ikke dyrt å være kursdeltaker på Centro Sarepta et helt år?- spør jeg henne. «Selv om jeg ikke kan få stipend når jeg går på bibelkurs på Centro Sarepta, så er likevel prisen her så rimelig at jeg synes det går greit» sier Malin. «Det er veldig billige flybilletter til Alicante også» -legger Malin til.

I høst har kursdeltakerne vært på utreisevirksomhet til Valencia-området. I vinter skal de til Barcelona og til noen småbyer rett i nærheten av Madrid. Avslutningsturen i juni går til et land i Nord-Afrika. Det er fint å kunne få være med på misjonsvirksomheten utenfor Centro Sarepta også. Vi får være med ut til byer og steder der det ikke finnes noen evangeliske kirker eller menigheter. Det trengs virkelig at kristne ungdommer kommer hit til Spania, slik at de som vokser opp her skal få møte mennesker som har satt sin lit til Jesus Kristus og tror på Ham.

Malin og Hanna bor på dobbeltrom og er ganske samkjørte i matveien. (Se bilde under) De skryter veldig av kjøkkenpersonalet på Centro Sarepta…..og det skjønner undertegnede…..fordi jeg har sett at kokka vår (Isabel) skjemmer dem litt bort.

IMG_2984 (2)

Malin og Hanna synes det er passe med tre bibelundervisningstimer om dagen. «Da får vi tid til å være med på mange kjekke ting utenom»- sier de. «Området vi bor i har mye spennende å by på. Flott natur, nærhet til by og storby samtidig som det er rolig og fredelig».

 

Hans Bergane

One thought on “Trives kjempebra på Centro Sarepta

Comments are closed.